Eddie

Fox Inteligent Technology Печки на пелет


Печки на пелет со електронски контролен панел TiEmme,константна контрола на подпритисокот во комората за согорување и автоматско подесување на параметрите на согорувањето, како би се одржал константен проток на воздухот и квалитет на согорувањето.
Eddie

Продажен Центар Велес


Во Велес на улица Вардарска број 1/2, отсега можност за набавка на производите во малопродажба. Избор на прозиводи од целосниот асортиман.
Eddie

24 Години партнер на вашиот дом


Фабриката Копер-Неготино еоснована во 1990 година од г-ин Петре Пендевски во мало село Криволак близу Неготино,Македонија. На почетокот Копер беше мало претпријатие за производство на греалки и други производи за домаќинството со мало производство, за денес да прерасне во успешна фабрика за производство на висококвалитетни печки.шпорети,камини,комерцијани фрижидери итн. во простор од 10000 м2 покриен простор.
Eddie

Нови производи


Од неодамна пуштивме во продажба нови модели на шпорети на дрва и камини. Производите можете да ги погледнете со прегледување на производите од определена категорија. За секој производ има основни карактеристики, а за понапредни карактеристики кликнете на копчето повеќе или превземи pdf. Квалитетот е загарантиран.
Eddie

Special 90GE - Нов шпорет на цврсто гориво со вграден котел


На база на моделот Special 90 со зголемено ложиште и вграден котел, вкупна топлинска моќ 29 KW и топлински излез на вода од 23 KW. Емајлирана тепсија во фурната.
Eddie

Продажен Центар нас.Илинден Скопје


Во населба Илинден, Индустриска Зона помеѓу Дени Интернационал и Рио-Кафе отсега можност за набавка на производите во малопродажба. Можност за купување на рати со кредитна картичка, избор на прозиводи од целосниот асортиман.
Eddie

Продажен Центар во Гостивар


Во Гостивар на улица Беличица број 36, отсега можност за набавка на производите во малопродажба. Можност за купување на рати со кредитна картичка, избор на прозиводи од целосниот асортиман.
Eddie

Продажен Центар Неготино


Во Неготино на улица Маршал Тито бр 45, отсега можност за набавка на производите во малопродажба. Можност за купување на рати со кредитна картичка, избор на прозиводи од целосниот асортиман.
Добредојдовте на веб страницата на Копер
Копер е еден од главните снабдувачи со широк асортиман на апарати за домаќинството како и други комерцијални производи. Производите се пакувани по најновите технологии и трендови како на изглед така и по функционалност, како што се енергетски најефикасните шпорети. Копер има производи кои одговараат за вашите потреби.
Сигурност, квалитет на изработка, енергетска ефикасност, тоа се само дел од големите вредности и најчесто причини што се повеќе и повеќе луѓе се одлучуваат за дел од производите да ги купат токму од Копер како: шпорети, шпорети на дрва, разладни витрини, витрини за вино, камини, печки. Производите на Копер се почесто се наоѓаат на се повеќе пазари ширум Европа, и сето тоа доволно сведочи за квалитетот на производите.

Bear Inteligent Technology Печки на пелет со котел

23-03-2016

Комбинирана печка на пелет со вграден котел за централно греење и дувалка на топол воздух.Електронски контролен панел TiEmme,константна контрола на подпритисокот во комората за согорување и автоматско подесување на параметрите на согорувањето, како би се одржал константен проток на воздухот и квалитет на согорувањето.

Излезен од производство нов камин ОДИННовиот невообичаен изглед и користењето на цевки за топлинско изменување го прави овој производ моќен и со голем коефициент на искористување на горивото.

Special 90 Нов шпорет на цврсто горивоНов шпорет на цврсто гориво со модерен дизајн и отварање на фурната и ложиштето од страна со ротација на видно променетиот дизајн на рачки.

MAESTRO - навистина заслужено имеГолема фурна со тепсија. Огромно ложиште со две врати и економично користење на горивото. Може да се користи како гориво дрво, брикети и јаглен.

Новиот Orion SВи го претставуваме нашиот нов камин Orion S со нов и интересен дизајн и современ изглед. Се одликува со јака челична конструкција, изработен по стандардот EN 13240:2001/A2:2004Копер е силно посветен за намалување на неговото влијание врз животната средина
Визија за околината


Копер обезбедува интелегентни решенија за да се подобри секојдневниот живот
Интелегентни решенија


Копер врши голема инвестиција во истражувањето и развојот
Визија за технологија