Камини и шпорети за централно греење

Famous E

Карактеристики на производот
 • Тежина: 127 Kg
 • Надворешни димензии: 490*460*990 mm
 • Димензии на фурна: 360*200*440 mm
 • Димензии на огниште:360*400*365 mm
 • Номинална моќ на греење: 21.5 KW
 • Макс. моќ на греење: 22.5 KW
 • Топлински излез на вода: 16 KW
 • Топлински излез во простор: 5.5 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање m3: 290-305
 • Капацитет на загревање m2: 108-113
 • Енергетска ефикасност: 77 (%)
 • Работен притисок: 1.8 bar
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Количина на вода во котел: 20L