Камини со фурна

Famous

Карактеристики на производот
 • Тежина: 120 Kg
 • Надворешни димензии: 490*490*990 mm
 • Димензии на фурна: 375*200*445 mm
 • Димензии на огниште:410*390*360 mm
 • Номинална моќ на греење: 9 KW
 • Макс. моќ на греење: 10.5 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање m3: 162-182
 • Капацитет на загревање m2: 45-53
 • Енергетска ефикасност: 75 (%)