Камини

Forte SE

Карактеристики на производот
 • Тежина: 138 Kg
 • Надворешни димензии: 540*495*970 mm
 • Димензии на огниште: 305*500*375 mm
 • Номинална моќ на греење: 12 KW
 • Макс. моќ на греење: 13 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 150 mm
 • Капацитет на загревање m3: 162-175
 • Капацитет на загревање m2: 60-65
 • Вграден вентилатор: 20 W
 • Енергетска ефикасност: 74 (%)