Камини и шпорети за централно греење

Harmony E

Карактеристики на производот
 • Тежина: 91 Kg
 • Надворешни димензии: 495*500*970 mm
 • Димензии на фурна: 330*175*430 mm
 • Димензии на огниште:350*290*380 mm
 • Номинална моќ на греење: 21 KW
 • Макс. моќ на греење: 22.5 KW
 • Топлински излез на вода: 16.7 KW
 • Топлински излез во простор: 4.3 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање m3: 280-300
 • Капацитет на загревање m2: 105-112
 • Енергетска ефикасност: 75 (%)
 • Работен притисок: 1.8 bar
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Количина на вода во котел: 20L