Камини со фурна

Harmony S

Карактеристики на производот
 • Тежина: 116 Kg
 • Надворешни димензии: 615x460x1000 mm
 • Димензии на фурна: 480x430x260 mm
 • Димензии на огниште:540x380x330 mm
 • Номинална моќ на греење: 12 KW
 • Макс. моќ на греење: 15 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 150 mm
 • Капацитет на загревање m3: 162-180
 • Капацитет на загревање m2: 60-65
 • Енергетска ефикасност: 75 (%)