Камини и шпорети за централно греење

Harmony SE

Карактеристики на производот
 • Тежина: 128 kg
 • Надворешни димензии: 615x460x1000 mm
 • Димензии на фурна: 480x430x260 mm
 • Димензии на огниште: 560x390x330 mm
 • Номинална моќ на греење: 30 KW
 • Макс. моќ на греење: 30.5 KW
 • Топлински излез на вода: 24 KW
 • Топлински излез во простор: 6 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 150 mm
 • Капацитет на загревање m3: 405-412
 • Капацитет на загревање m2: 150-155
 • Енергетска ефикасност: 79 (%)
 • Работен притисок: 1.8 bar
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Количина на вода во котел: 23.5 L