Камини со фурна

Harmony

Карактеристики на производот
 • Тежина: 89 Kg
 • Надворешни димензии: 495*470*970 mm
 • Димензии на фурна: 330*175*415 mm
 • Димензии на огниште: 420*400*400 mm
 • Номинална моќ на греење: 9 KW
 • Макс. моќ на греење: 10.5 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање m3: 121-142
 • Капацитет на загревање m2: 45-53
 • Енергетска ефикасност: 75 (%)