Камини и шпорети за централно греење

Magnum SE 30

Карактеристики на производот
 • Тежина: 132 kg
 • Надворешни димензии: 495x580x1020 mm
 • Димензии на огниште:440x460x400 mm
 • Номинална моќ на греење: 30 KW
 • Макс. моќ на греење: 31.5 KW
 • Топлински излез на вода: 25 KW
 • Топлински излез во простор: 5 KW
 • Мин. промаја на оџак: 14 Pa
 • Излез на димни гасови: 150 mm
 • Капацитет на загревање m3: 405-430
 • Капацитет на загревање m2: 150-160
 • Енергетска ефикасност: 76 (%)
 • Работен притисок: 1.8 bar
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Количина на вода во котел: 24L