Камини

Magnum

Карактеристики на производот
  • Тежина: 90 Kg
  • Надворешни димензии: 495*470*800 mm
  • Димензии на огниште: 390*430*375 mm
  • Номинална моќ на греење: 8 KW
  • Макс. моќ на греење: 9.5 KW
  • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
  • Излез на димни гасови: 120 mm
  • Капацитет на загревање m3: 108-128
  • Капацитет на загревање m2: 40-48
  • Енергетска ефикасност: 72 (%)