Камини и шпорети за централно греење

Nero E

Карактеристики на производот
 • Тежина: 74 Kg
 • Надворешни димензии: 490*460*845 mm
 • Димензии на огниште:380*340*375 mm
 • Номинална моќ на греење: 19.8 KW
 • Макс. моќ на греење: 21.5 KW
 • Топлински излез на вода: 15.7 KW
 • Топлински излез во простор: 4.1 KW
 • Мин. промаја на оџак: 10 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање m3: 270-285
 • Капацитет на загревање m2: 100-105
 • Енергетска ефикасност: 75 (%)
 • Работен притисок: 1.8 bar
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Количина на вода во котел: 21L