Камини

Nero

Карактеристики на производот
  • Тежина: 86 Kg
  • Надворешни димензии: 490*490*840 mm
  • Димензии на огниште: 400*400*350 mm
  • Номинална моќ на греење: 8 KW
  • Макс. моќ на греење: 9 KW
  • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
  • Излез на димни гасови: 120 mm
  • Капацитет на загревање m3: 108-122
  • Капацитет на загревање m2: 40-45
  • Енергетска ефикасност: 73 (%)