Камини

Odin

Карактеристики на производот
  • Тежина: 85.5 Kg
  • Надворешни димензии: 470*610*640 mm
  • Димензии на огниште: 310*340*495 mm
  • Номинална моќ на греење: 13 KW
  • Макс. моќ на греење: 14 KW
  • Мин. промаја на оџак: 10 Pa
  • Излез на димни гасови: 120 mm
  • Капацитет на загревање m3: 176-189
  • Капацитет на загревање m2: 65-70
  • Енергетска ефикасност: 72.6 (%)