Камини и шпорети за централно греење

Orion SE

Карактеристики на производот
 • Тежина: 103 kg
 • Надворешни димензии: 515x475x895 mm
 • Димензии на огниште:375x375x400mm
 • Номинална моќ на греење: 36 KW
 • Макс. моќ на греење: 36.5 KW
 • Топлински излез на вода: 32 KW
 • Топлински излез во простор: 4 KW
 • Мин. промаја на оџак: 12 Pa
 • Излез на димни гасови: 150 mm
 • Капацитет на загревање m3: 485-500
 • Капацитет на загревање m2: 180-185
 • Енергетска ефикасност: 77.1 (%)
 • Работен притисок: 1.8 bar
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Количина на вода во котел: 26.5L