Камини

Picolo

Карактеристики на производот
  • Тежина: 48.5 Kg
  • Надворешни димензии: 380x450x680 mm
  • Димензии на огниште: 300x375x390 mm
  • Номинална моќ на греење: 5.5 KW
  • Макс. моќ на греење: 6 KW
  • Мин. промаја на оџак: 10 Pa
  • Излез на димни гасови: 120 mm
  • Капацитет на загревање m3: 74-81
  • Капацитет на загревање m2: 28-30
  • Енергетска ефикасност: 74.7 (%)