Камини

Primo

Карактеристики на производот
  • Тежина: 61.5 Kg
  • Надворешни димензии: 480*420*750 mm
  • Димензии на огниште: 400*400*360 mm
  • Номинална моќ на греење: 6.5 KW
  • Макс. моќ на греење: 7.5 KW
  • Мин. промаја на оџак: 10 Pa
  • Излез на димни гасови: 120 mm
  • Капацитет на загревање m3: 88-101
  • Капацитет на загревање m2: 33-38
  • Енергетска ефикасност: 74 (%)