Камини и шпорети за централно греење

Special 90 GRE

Карактеристики на производот
 • Тежина: 145 kg
 • Надворешни димензии: 930*555*880 mm
 • Димензии на фурна: 400*460*200 mm
 • Димензии на огниште:290*430*360 mm
 • Номинална моќ на греење: 29 KW
 • Макс. моќ на греење: 29.5 KW
 • Топлински излез на вода: 23 KW
 • Топлински излез во простор: 6 KW
 • Мин. промаја на оџак: 18 Pa
 • Излез на димни гасови: 150 mm
 • Капацитет на загревање m3: 390-400
 • Капацитет на загревање m2: 145-150
 • Енергетска ефикасност: 74.6 (%)
 • Работен притисок: 1.8 bar
 • Максимален притисок: 3 bar
 • Количина на вода во котел: 23L