Камини

Forte

Карактеристики на производот
 • Тежина: 96 Kg
 • Надворешни димензии: 495*505*825 mm
 • Димензии на огниште: 400*430*385 mm
 • Номинална моќ на греење: 8 KW
 • Макс. моќ на греење: 9 KW
 • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
 • Излез на димни гасови: 120 mm
 • Капацитет на загревање m3: 108-121
 • Капацитет на загревање m2: 40-45
 • Вграден вентилатор: 20 W
 • Енергетска ефикасност: 74 (%)