Камини

Tropic

Карактеристики на производот
  • Тежина: 81.5 Kg
  • Надворешни димензии: 485x450x805 mm
  • Димензии на огниште: 400x480x380 mm
  • Номинална моќ на греење: 9 KW
  • Макс. моќ на греење: 10 KW
  • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
  • Излез на димни гасови: 120 mm
  • Капацитет на загревање m3: 122-135
  • Капацитет на загревање m2: 45-50
  • Енергетска ефикасност: 80 (%)