Камини

Zeus

Карактеристики на производот
  • Тежина: 90.5 Kg
  • Надворешни димензии: 550*500*730 mm
  • Димензии на огниште: ф 460*480 mm
  • Номинална моќ на греење: 16 KW
  • Макс. моќ на греење: 17 KW
  • Мин. промаја на оџак: 11 Pa
  • Излез на димни гасови: 150 mm
  • Капацитет на загревање m3: 216-230
  • Капацитет на загревање m2: 80-85
  • Енергетска ефикасност: 75.4 (%)